Gå till innehåll

Massage

Välgörande massagebehandlingar

Mitt syfte med massagen är att jag ser dig som helhet, där din känslomässiga och mentala hälsa påverkar din fysiska kropps välbefinnande.

En massagebehandling både behandlar och förebygger stelhet och värk i muskler och leder. Jag utför flertalet olika massagebehandlingar på min mottagning i Stenungsund och det händer att jag tar med min utrustning och utför behandlingar på företag i Stenungsund, Uddevalla, Kungälv och på Tjörn.

Jag utför både Svensk klassisk massage samt bindvävsmassage och erbjuder både hel- och halvkroppsmassage. Förutom massagebehandlingar så utför jag behandlingar inom kinesiologi för att behandla och förebygga arbetsskador, idrottsskador m.m.

Kontakta mig för mer information eller för att göra en bokning

Infraröd bastu lindrar stelhetJag kan på min mottagning erbjuda behandlingar med hjälp av en infraröd bastu. Infraröd bastubehandling lindrar stelhet i muskler och leder och hjälper både dig som har stela muskler pga stress, om du har reumatiska besvär eller pisksnärtskador. Dessutom rensar en behandling kroppen på gifter samt förbättrar cirkulationen.