Gå till innehåll

Massage Stenungsund Ljungskile Tjörn

Välkommen på massage i Stenungsund, i närheten av Ljungskile, Kungälv och Tjörn. Ge din kropp en god omvårdnad hos Ljungbackens Friskvård!

Massage 60 min

Jag utför mellan svensk klassisk massage, bindvävsmassage och kinesiologi. Behandlar rygg och nacke samt ben. Välj mellan halvkropp och helkropp.
Behandlingen anpassas efter dina behov, därmed blir behandlingen helt individuell.

Kom och ge din kropp en välgörande massage. Som sagt anpassar jag massagen utifrån det du och din kropp är i behov av just vid det tillfället. Därför kan det ingå olika metoder under behandlingen, jag använder mig av en metod som skall gynna dig och din kropps välbefinnande.

Oavsett vilken typ av massage du är i behov av ser jag till att du får den hjälpen precis du och din kropp behöver. Ni hittar mig i Stenungsund, i närheten av Ljungskile, Kungälv och Tjörn, men jag vänder mig till hela närområdet. Kontakta mig gärna om du har några frågor eller funderingar. Boka din tid för massage via Boka Direkt.

Massage Stenungsund Ljungskile Tjörn
Massage Stenungsund Ljungskile Tjörn Kungälv